Οι ψημένοι κάσιους με κάρυ από την Pakka προέρχονται από την Ακτή Ελεφαντοστού και διανύουν έτσι μια μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσουν στη συσκευασία. Πριν από αυτό, γίνεται πραγματική χειρονακτική εργασία, καθώς οι κάσιους συλλέγονται, ξεφλουδίζονται και ταξινομούνται με το χέρι. Στην Pakka στην Ελβετία ολοκληρώνεται η διαδικασία. Εκεί οι ξηροί καρποί ψήνονται απαλά χωρίς λάδι και στη συνέχεια εμπλουτίζονται με ένα μείγμα κάρυ Madras. Έτοιμη είναι η εμπειρία σνακ από δίκαιο εμπόριο.